Абонамент

Календар на субсидиите е

ONLINE Информационен справочник за субсидии в земеделието, мобилна апликация + web версия и печатно издание с опция за консултации от нашия екип за  подаването на документи за субсидии и поземлени отношения. 

Намалихме цената на само 21,75 лв/месец

вместо 30 лева на месец, при заплатен годишен абонамент.

Защо да купя годишен абонамент?

Цел на изданието:

Да информира предварително земеделските стопани, получаващи държавни финансови субсидии и плащания, подпомагащи тяхното производство, за датите, сроковете, нужните документи и национални учреждения, в които трябва да кандидатства за тези помощи и за това  на какви условия трябва да отговарят.

Веднъж годишно те ще получават от нас хартиен Справочник със синтезирана информация, а периодично, при наближаване на всички срокове, ще им изпращаме онлайн подсещащи съобщения (нотификации), което ще става чрез мобилната апликация (разработена за IOS и Аndroid и web). В нея ще намерят нужната информация за кандидатстване.

Какво ще получите, когато закупите абонамент?

1. Книжка с датите за съответната година и кратки инструкции за ползване на приложението;

2. Данни за вход (Потребителско име и Парола) и достъп за 12 месеца. Достъпът е валиден от дата до дата;

На прага сме на нови изисквания за субсидиране.


Кампанията ни ще започне на 1 август 2022 г. с първоначалени 2000 абонамента за апликацията, които ще разпространим до края на годината, а през 2023 и следващите години тиражът прогресивно ще нараства, тъй като наред с помощите за зърнопроизводството, ще се променят условията за субсидиите за  зеленчукопроизводство, овощарство, лозарство и животновъдство.

Имате върпос?

Свържете се с нас на телефон 0887257707 и ще отговорим на всички ваши въпроси!

Календар
Субсидии
Видео
Новини